Tuesday, July 5, 2011

"Engleza si abilitati practice" cu Teacher Claudia

   Bine v-am regasit. Dupa o absenta de cateva luni revin cu noutati.

Vacanta a sosit de ceva vreme.Toti dorim sa ne bucuram de soare si de vacanta sau de concedii. Cum vacanta inseamna numai voie buna si distractie, teacher Claudia s-a gandit sa continue si in acest an Cursurile de vara-" Engleza si abilitatile practice".
La cursurile de vara sunt asteptati toti prichindeii care se plictisesc acasa si vor sa invete cantece, poezii si jocuri educative toate in limba engleza.Pana la sfarsitul lunii iulie sunteti asteptati marti si joi in cadrul gradinitei nr.19.
 La Cursurile de vara se imbina utilul cu placutul. Prichindeii  invata engleza cu Teacher Claudia. Mihaela  este responsabila cu abilitatile practice. Si in acest an micutii au reusit sa ma surprinda prin rabdarea cu care incearca sa duca la bun sfarsit temele date. Fiecare in parte isi pune amprenta pe ceea ce lucreaza. Am incercat sa facem pe rand:
-sa pictam ...cu gandul la mare figurine de ipsos reprezentand: diferiti pestisori, caluti de mare,foci, raci....;





















 - sa realizam colaje;






- sa confectionam un suport de poza in forma de floare pentru a lipi poza prichindelului si sa il coloram, suport ideal pentru a fi pus pe birou sau in bucatarie pe frigider ;

























-sa realizam un tablou de perete reprezentand un fluturas umplut cu hartie colorata creponata;








 Voi reveni si cu alte poze de la alte activitati practice...pana atunci sa auzim numai de bine.

No comments:

Post a Comment