Wednesday, September 29, 2010

FIGURINE DE IPSOS













FIGURINE DE IPSOS -

o activitate educativa indragita de copii si nu numai:)
Dragilor,

In acest an scolar va ofer o activitate haioasa si interesanta ce contribuie la dezvoltarea prichindelului, ii pune imaginatia la contributie, iar pentru cei mai mici o prima experienta in cunoasterea si combinarea culorilor.
Vara a fost lunga si am avut timp sa experimentez ceva nou si pentru mine, si anume : am turnat figurine de ipsos. Rezultatele au fost haioase, drept dovada ca am o sumedenie de cutiute pline de figurine.Va ofer si voua posibilitatea de a le picta si de a va bucura de ele.
Figurine sunt diverse :
-din mediul acvatic : stele de mare, scoici, melci de mare, cochilii ;
-din categoria fructe : mere, pepene, capsuni, struguri, gutui cirese;
-suporturi de lumanare e.t.c.
Va recomand sa folositi la pictarea figurinelor: fie acuarele ( oricum sunt preferate de prichindei pentru ca le pot folosi usor, culorile fiind pe baza de apa), fie carioci ( dar care se consuma mai repede si ingreuneaza munca artistului).
Destinata a fi o activitate interesanta si distractiva, pictarea figurinelor duce la deprinderea celor mici de a picta pe un suport diferit-pe ipsos, dar si la folosirea imaginatiei pentru a combina in mod unic culorile.
Figurinele pictate pot fi un CADOU deosebit pentru cei dragi, la care au contribuit si ei-prichindeii.:)
Nu ezitati sa ma contactati - pe adresa de mail : bvmisha@yahoo.com si eu va pun la dispozitie figurinele pentru a incerca ceva nou si distractiv.

Sa auzim numai de bine!


















No comments:

Post a Comment