Wednesday, September 29, 2010

Dragii mei,
" Toamna se numara bobocii". Asa ma simt si eu acum, ca un mic bobocel, la aceste prime randuri.
Vara cu toate amintirile frumoase si de neuitat a luat sfarsit. Cred ca si voi v-ati distrat la fel de bine ca si mine. Unii ati preferat sa mergeti la mare, altii ati preferat sa ramaneti la munte. Indiferent de locatie cuvantul ordine a fost : DISTRACTIA alaturi de cei dragi si de prieteni.Un alt anotimp la fel de incantator ca si vara a sosit.Toamna s-a grabit si a dat buzna peste noi inca din primele zile ale lui septembrie, moment cand natura ne incanta cu cele mai frumoase culori, cele mai deosebite peisaje. Ochii nostri nu se mai satura de combinatiile multicolore : galben,portocaliu, rosu, maro….
Toamna aduce cu ea evenimente unice in viata prichindeilor, dar si a parintilor.Unii asteapta cu nerabdare reintoarcerea la gradinita si scoala, prilej de a-si revedea colegii si prietenii, de a-si povesti, toti in acelasi timp, aventurile haioase traite. Altii, cu inima cat un purice, alaturi de parintii lor, la fel de emotionati ca si ei, asteapta prima zi de gradinita/scoala, o experienta unica plina de emotie, plina de nerabdare, plina de incantare….si sunetul clopotelului…..
Tuturor le doresc un an scolar plin de invataminte, sa invete sa fie curajosi, sa aiba incredere in ei, sa nu le fie frica daca mai gresesc pentru ca din greseli se invata! Iar parintilor le doresc sa fie alaturi de cei mici, sa ii indrume cu drag si cu rabdare !
Dar sa nu uitam ca sunteti copii, ca trebuie sa aveti mereu zambetul pe fata, sa fiti fericiti, sa va distrati si sa va jucati. Ca si pana acum va stau alaturi, cu servicii de FACE-PAINTING si ANIMATIE, la toate momentele fericite din copilaria voastra : aniversari, zile de nume, serbari tematice, carnaval,petreceri de Halloween.
Sa auzim numai de bine!Bye!

No comments:

Post a Comment